Termeni și condiții

Termeni și condiții

1. Termeni:

Orice fel de comunicație și informațiile inițiate prin intermediul acestui website vor fi guvernate de acești termeni și condiții, că reprezentând Acordul complet, exclusiv și definitiv între utilizator și www.casatei.ro
www.casatei.ro își rezervă dreptul că în mod unilateral, să modifice sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără a anunța în prealabil. www.casatei.ro își rezervă de asemenea dreptul de a amendă, adaugă sau șterge orice aspect al acestui website, în orice moment, fără a anunța în prealabil. Acești termeni și condiții de utilizare intră în vigoare din momentul publicării pe acest website și sunt aplicabili tuturor utilizatorilor și agenților comerciali care folosesc serviciile acestui website.

Toate materialele și sfaturile furnizate prin intermediul casatei.ro trebuie văzute că simple informații și nu că analize și sfaturi de viată sau medicale complete. Fiecare persoană are responsabilitatea de a se documenta din mai multe surse înainte de a-și formă o părere completă cu privire la anumite informații dintr-un domeniu și a decide să acționeze în consecință.

casatei.ro care deține legal acest site, precum și toți colaboratorii ale căror recomandări pot fi întâlnite pe casatei.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel urmare a ceea ce citesc pe acest website.

Accesarea oricărei secțiuni a acestui website, reprezintă acordul dumneavoastră cu acest termeni și aceste condiții.

Utilizatorii prezenți pe acest website care nu vor respectă termenii și condițiile sau vor avea orice manifestare abuzivă la adresă casatei.ro sau a altor persoane (comentarii jignitoare sau atitudini nepotrivite și necooperante), vor pierde dreptul de utilizare a serviciilor oferite de www.casatei.ro.

2. Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal:

Informațiile furnizate de utilizatorii www.casatei.ro vor beneficia de confidențialitate.

www..casatei.ro poate oferi partenerilor săi informații de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sau informații statistice generale privind structură comunitătii websiteului, dar aceste informații nu vor include date personale de identificare, cu excepția cazurilor în care utilizatorii acceptă în mod expres acest lucru.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul platformei are obligația de a administră în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: marketing, reclamă și publicitate prin campaniile de emailing trimise de Administrator persoanelor care s-au înscris la Newsletter. Colectarea datelor se face prin formularul de înscriere la Newsletter sau la concursuri.

Pentru înscrierea la newsletter sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru trimiterea campaniilor de emailing. Refuzul de a furniza datele inseamnă imposibilitatea utilizatorului de a se abona la newsletter sau de a participă la concursurile care solicită date personale.

Categoriile de date colectate de Administratorul platformei sunt numele, orașul și adresă de e-mail iar în anumite perioade vor fi și formulare cu anul nașterii copilului.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator, nu sunt comunicate terților și vor fi păstrate numai pe durată în care persoanele înscrise doresc să fie abonate la newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresă justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresă cu o cerere scrisă, datată și semnată la salut@casatei.ro sau la adresă postală a operatorului. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresă justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor pe internet pe care casatei.ro le oferă.

Puteți oricând să vă ștergeți contul său să renunțați la informările pe mail ale casatei.ro.

Nu se poate finaliza crearea unui cont dacă nu citiți și nu vă dați acordul cu privire la Termenii și condițiile de funcționare legală a acestui site și de protecție a datelor siteului dar și a datelor dumneavoastră. Atunci când decideți crearea unui cont și livrarea informațiilor obligatorii (în special adresă de mail, restul datelor fiind opționale) vă dați implicit acordul de a primi pe mail informări viitoare de la casatei.ro de la care oricând vă puteți dezabona cu o simplă opțiune.

COPII ȘI TINERI:

Copiii cu vârstă sub 14 ani nu au dreptul de a se înscrie pe site, de a transmite pe site date cu caracter personal referitoare la propria persoană și/sau informații legate de familia lor. În cazul în care constatăm și/sau suntem informați/sesizați că există pe site-ul nostru astfel de informații și date personale care provin de la un copil cu vârstă mai mică de 14 ani, ne angajăm să analizăm situația și să ștergem/inactivam aceste informații în cel mai scurt timp posibil de la data sesizării și nu mai târziu de 15 zile de la sesizare, conform legii. Ținerii cu vârstă cuprinsă între 14-17 ani, au permisiunea de a se înscrie pe site-ul www.casatei.ro, de a ne furniza informații personale despre ei, numai cu acordul prealabil al părintilor/reprezentantului legal/tutorelui, după caz, cu excepția minorilor care au împlinit vârstă de 16 și care sunt căsătoriti, conform legii.

ACORDUL PARENTAL:

Minorilor cu vârstă cuprinsă între 14-17 ani care accesează site-ul nostru și care utilizează internetul, în general, le recomandăm, cu insistentă, din motive care țin de asigurarea securitătii persoanei să solicite consimtămantul prealabil al părintilor/reprezentantului legal/tutorelui înainte de a trimite orice informații despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea îi incurajăm pe părinti să își educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului în condiții de deplină sigurantă. Fac excepție de la aceste reguli minorii care au împlinit vârstă de 16 și care sunt căsătoriti, conform legii.

Minorilor cu vârstă cuprinsă între 14-17 ani care accesează site-ul nostru și care utilizează internetul, în general, le recomandăm, cu insistentă, din motive care țin de asigurarea securității persoanei să solicite consimțământul prealabil al părinților/reprezentantului legal/tutorelui înainte de a trimite orice informații despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea îi încurajăm pe părinți să își educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului în condiții de deplină sigurantă. Fac excepție de la aceste reguli minorii care au împlinit vârstă de 16 și care sunt căsătoriti, conform legii.

În situația în care utilizatorii participă la un concurs organizat/sponsorizat sau promovat de www.casatei.ro, aceștia sunt de acord că adresă lor de mail cu care s-au autentificat că utilizator al siteului www.casatei.ro să fie oferită în unele cazuri sponsorilor concursului respectiv, în scopul luării la cunostință despre produse sau servicii ale sponsorului folositoare lor. Acordul lor tacit rezultă din înscriere la concurs. Prin înscrierea pe website și completarea acestor date sunteți de acord/acceptați să primiți pe e-mail în adresă furnizată la înscriere materiale informative, oferte speciale sau comunicări comerciale de la www.casatei.ro, de la partenerii săi cu grijă selectați precum și de la sponsorii concursurilor organizate sau promovate de www.casatei.ro.

www.casatei.ro are dreptul de a monitoriza websiteul și activitătile care se desfăsoară prin intermediul său și de a dezvălui orice informație necesară pentru a respectă legile, reglementările sau alte cereri guvernamentale, pentru a administră în mod corespunzător websiteul și pentru a se proteja pe șine sau utilizatorii săi.www.casatei.ro își rezervă dreptul de a respinge sau inlătura orice material ce nu corespunde cerințelor www.casatei.ro sau care poate fi interpretat că fiind inadecvat.

De asemenea, www.casatei.ro nu oferă nici o garanție asupra conținutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind total utilizatorilor înregistrați care folosesc acest aspect al websiteului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresă salut@casatei.ro pentru a fi luate măsurile corespunzătoare menținerii unui mediu armonios de comunicare.

3. Securitate/ securitatea membrilor:

casatei.ro permite crearea unui cont pe site doar persoanelor trecute de 18 ani. În cadrul procesului de înregistrare, vi se aloca o parolă care se transmite prin e-mail. Confidențialitatea acestei parole este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră în raport de consecințele ce pot decurge din utilizare.

Parola și profilul de utilizator se pot modifica oricând. Dacă apăr nepotriviri în cadrul acestuia sau orice posibilă problemă de securitate, trebuie să anunțați neîntârziat www.casatei.ro.

Aveți o responsabilitate directă și inechivoca în ceea ce privește actualizarea informațiilor oferite (adresă de e-mail, date de contact, etc) astfel încât să puteți menține contactul cu echipă websiteului.

www.casatei.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de acțiune, cheltuieli, judecăti, premii, penalităti sau taxe generate de nerespectarea prevederilor privind securitatea.

4. Sistemul de garanții/ garanți:

www.casatei.ro nu garantează calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratețea informațiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Echipă noastră face tot posibilul să certifice informațiile furnizate de membri la înregistrare, insă nu poate împiedică întotdeauna răspandirea unor informații false în scopuri ilicite. Vă revine responsabilitatea integrală de a acționă în conformitate cu regulile morale și de a comunică cu ceilalți utilizatori într-un mod prudent și demn de încredere. www.casatei.ro nu garantează și nu răspunde pentru atitudinea sau acțiunile utilizatorilor săi.

Pentru a primi informații actualizate, vă rugăm să oferiți date de contact corecte. www.casatei.ro nu răspunde de acuratețea informațiilor prezentate de utilizatori, nici pentru corespondentă serviciilor oferite cu standardele personale ale utilizatorilor și nici de calitatea acestuia. www.casatei.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru erorile care ar putea apărea în utilizarea website-ului și nici nu garantează îndreptarea lor.

5. Limitări de responsabilitate:

www.casatei.ro va proteja interesele utilizatorilor săi și a agenților comerciali prezenți făcand toate demersurile necesare asigurării conformitătii și încrederii în website-ul nostru.

Echipa www.casatei.ro va depune toate diligențele și va încerca să corijeze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. www.casatei.ro nu poate fi făcut responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate de utilizatorii săi. Prin dobândirea calității de utilizator și înscrierea pe acest website, ești de acord în mod expres că www.casatei.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, incluzând nelimitativ pierderi de profit, văd comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui website sau orice alt aspect relaționat cu acesta.
www.casatei.ro nu își asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce privește opiniile utilizatorilor săi pe forum, în comunitatea virtuală ori în mesajele trimise prin intermediul websiteului, întreagă responsabilitate revenind în totalitate utilizatorilor respectivi.

6. Suspendare /întreruperea:

Acești Termeni și Condiții devin efectivi din momentul acceptării lor și pană în momentul în care incetează existența www.casatei.ro.

Încetarea utilizării și a incidenței acestor Termeni și Condiții intervine la 20 de zile calendaristice de la notificarea acestei incetări printr-un mail transmis prin postă electronică la adresă de email contact@casatei.ro.

www.casatei.ro poate suspendă sau întrerupe utilizarea websiteului sau a anumitor servicii corelative fără a anunța în prealabil în cazul în care consideră că utilizatorul a incălcat sau nu a respectat termenii și condițiile de utilizare.

Prin dobândirea calitătii de utilizator sunteți de acord că www.casatei.ro nu-și asumă nici un fel de responsabilitate fată de utilizator sau fată de o tertă persoană pentru orice eventuală încetare a accesului acestuia pe website.

7. Activitatea pe forum, pe website și în comunitatea virtuală:

Utilizatorii www.casatei.ro au obligaţia să respecte Termenii și Condțiile în integralitatea lor; acest lucru presupune inclusiv atunci când utilizează forumul acestui website. Simplă dobândire a calităţii de utilizator presupune informarea prealabilă şi acceptul Termenilor şi Condiţiilor de către utilizator.
www.casatei.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor sau al articolelor postate de utilizatori. Utilizatorii, în calitate de autori sau transmiţători ai acestora, sunt cei care sunt ţinuţi pe deplin responsabili pentru activitatea pe care o desfăşoară pe forum.

www.casatei.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea, conţinutul, legalitatea şi consistenţă datelor şi informaţiilor postate. De asemenea, nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat în urmă accesării informaţiei prezentate în cadrul forumului.

Activitatea pe forum presupune că utilizatorul este de acord să nu transmită în niciun fel un material care este ilegal, vulgar, discriminatoriu în orice fel, abuziv sau obscen. În cazul nerespectării acestor prevederi, utilizatorului îi va fi interzis accesul pe acest website iar Providerul de internet al utilizatorului va fi notificat.

www.casatei.ro poate modifică, mută sau şterge orice topic de discuţii, în orice moment. Utilizatorul este de acord că datele şi informaţiile existente pe forum să fie păstrate într-o bază de date, fără că acestea să poată fi transmise unei terțe persoane fără consimțământul utilizatorilor.

www.casatei.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru o eventuală compromitere a datelor şi informațiilor prin hacking.

Atât websiteul în general, cât şi forumul în special, conţin şi legături către alte website-uri; aceste legături sunt prezente pentru a facilita accesul utilizatorului la diverse produse și/sau servicii și nu angajează în niciun fel responsabilitatea www.casatei.ro vizavi de utilizator. Nici un fel de informație din cadrul acestor site-uri nu este girată sau aprobată de www.casatei.ro opiniile prezentate pe aceste website nu sunt opiniile www.casatei.ro.

Confidențialitatea datelor pe aceste websiteuri poate fi diferită de cea de pe websiteul nostru, de aceea vă rugăm să verificaţi Termenii şi Condiţiile de utilizare în fiecare caz.

www.casatei.ro nu-şi asumă responsabilitatea şi nu garantează în niciun fel produsele sau serviciile achiziţionate de utilizator în urmă accesării unei astfel de legături cu un terț.

8. Obligațiile și răspunderea casatei.ro:

8.1 Administratorul platformei este răspunzător pentru securitatea şi menţinerea în stare de funcţionare a platformei www.casatei.ro, exceptând cazurile de forţă majoră şi imperfecţiunile de natură tehnică care pot să apară. Prin caz de forţă majoră se înţelege un eveniment imprevizibil şi inevitabil, aflat în afară controlului administratorului platformei. Sunt considerate evenimente de forţă majoră, fără a se limita la acestea, evenimente că războiul, revoluţia, embargoul, cutremurul, grav atac terorist, inundaţia, incendiul, atacuri informatice grave ori defecţiuni grave în funcţionarea reţelei de internet, greva şi încetarea nelegală a lucrului, emiterea de către o autoritate competentă a unui ordin sau a oricărui act cu caracter obligatoriu care împiedică desfăşurarea activităţîi Administratorului platformei.

8.2. În general, Administratorul platformei răspunde doar pentru comportamentul inadecvat al reprezentanţilor săi legali sau al angajaţilor. Această răspundere este valabilă pentru toate pretenţiile contractuale şi legale.

8.3. Este exclusă răspunderea pentru transmiterea de date incorecte datorită greşelilor apărute în sursele din care sunt preluate datele sau erorilor apărute la preluarea şi transmiterea acestor date.

8.4.Administratorul platformei nu răspunde pentru pagube produse prin forţa majoră sau pentru pagube produse de terţi.

9. Obligațiile și răspunderea utilizatorilor casatei.ro:

9.1. Să nu folosească în scop comercial conţinutul site-ului

9.2. Să nu utilizeze mecanisme, software sau alte proceduri care să perturbe funcţionarea în condiţîi normale a portalului www.casatei.ro .

9.3.Este interzisă publicarea, modificarea, prelucrarea, dezvoltarea, răspândirea, tipărirea datelor, în special pentru crearea de baze de date sau pentru transmiterea la terţi.

10. Drepturi/ Utilizatorul are următoarele drepturi:

10.1 Dreptul de a fi informat asupra prelucrării datelor, scopul prelucrării şi identităţîi operatorului;

10.2 Dreptul de a avea acces la date;

10.3 Dreptul de intervenţie asupra datelor;
10.4 Dreptul de opoziţie (oricând ne puteţi notifica să nu vă mai prelucrăm datele, în anumite condiţii);
10.5 Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazată pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor;

10.6 Dreptul de a vă adresa justiţiei.

Primele două drepturi pot fi exercitate, în condiţiile legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate şi semnate, transmise la adresa poştală sau de e-mail a Administratorului. Răspunsul nostru va veni într-un termen de maxim 15 zile lucrătoare.

Dreptul de opoziţie poate fi exercitat printr-o cerere scrisă, datată şi semnată, transmisă la adresa poştală sau de e-mail a administratorului.

În situaţia în care utilizatorul consideră că prelucrarea datelor acestuia este ilegală, se poatebadresa Autorităţîi Naţionale pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro sau instanţelor competențe aflate în rază domiciliului acestuia.

În orice moment utilizatorii înscriși la newsletter se pot dezabona trimițând un email la dezabonare@casatei.ro sau salut@casatei.ro, iar datele lor vor fi șterse.

10.7 Dreptul de utilizare: Pentru a putea folosi logo-ul www.casatei.ro sau pentru a-l afişa, utilizatorii sau alţi agenţi au nevoie de acordul expres exprimat în scris al www.casatei.ro.

Conţinutul paginilor website-ului www.casatei.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate www.casatei.ro; toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile şi design-ul) conţinute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al www.casatei.ro. Utilizatorii nu au voie să modifice conţinutul acestor pagini, nu pot modifică, copia, distribui, transmite, publică, reproduce, crea ceva derivat din orice informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul websiteului.

Dacă doriţi mai multe detalii pe aceste aspecte sau dacă vă interesează modalităţile de obţinere a drepturilor de folosire a acestor materiale, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail salut@casatei.ro Orice utilizator care trimite în orice mod date sau informaţîi către website îşi asumă obligăţia de a nu prejudicia în niciun fel drepturile de autor pe care o altă persoană le-ar putea invocă în legătură cu datele sau informaţiile transmise în orice fel către website.

De asemenea, utilizatorii care trimit în orice fel date sau informaţii înţeleg şi acceptă că orice încălcare a acestei obligăţii nu angajează în nici un mod răspunderea www.casatei.ro, ci numai răspunderea utilizatorilor în cauză. Toate datele şi informaţiile accesibile prin intermediul websiteului sunt proprietatea www.casatei.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corelative acestora aparţîn www.casatei.ro, astfel că orice utilizator care transmite în orice fel date sau informaţii către website înţelege şi acceptă acest lucru prin simplă trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere către website a datelor sau informaţiilor respective. Utilizatorii websiteului cedează în mod exclusiv şi gratuit, în momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare şi retransmitere a materialelor cu care au contribuit la website şi se obliga în mod expres să nu utilizeze aceste materiale pe alte websiteuri fără acordul expres exprimat în scris al www.casatei.ro.

11. Protecția datelor:

Administratorul va lua toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru siguranţa datelor. Toate datele personale vor fi păstrate în baze de date protejate cu următoarele măsuri de siguranţă: acces limitat numai angajaţilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe bază de user şi parolă, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall.

Periodic se vor realiza copii de siguranţă ale bazelor de date. Personalul care are acces la date cu caracter personal va fi instruit de către operator asupra confidenţialităţîi acestora şi va fi obligatsă îşi închidă sesiunea de lucru atunci când părăsește locul de muncă. Datele nu vor fi transferate în străînătate.

Categoriile de date prelucrate sunt numele şi prenumele, sexul, telefon, e-mail.
Câştigătorilor concursurilor organizate de casatei.ro li se va solicită o copie a CI/BI în vederea verificării corectitudinii datelor furnizate la înscriere, astfel încât premiile să fie acordate câştigătorilor de drept; totodată datele conţinute în CI/BI sunt necesare în scopul reţinerii şi virării la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor câştigate. Datele prelucrate vor fi stocate în baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-ului deţinut, sunteţi de acord să primiţi informaţîi despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de casatei.ro, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelaşi grup cu operatorul, furnizori de servicii şi bunuri şi mass-media.

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziţie un cont pentru utilizarea serviciilor.
Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţîi asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, condiţionate de logare.

Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informaţiile care sunt făcute publice din contul sau. În cazul accesării neautorizate a contului de către terţe persoane, Proprietarul nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consectintele care pot apărea.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Proprietarul se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, dacă această nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afară cazului în care acest lucru este necesar pentru a respectă legea şi/sau procedurile judiciare.

Proprietarul nu răspunde de atacurile având că scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

Proprietarul nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie iniţiativa, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Dacă utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, proprietarul site-ului îşi rezervă dreptul de a consideră aceste materiale neconfidentiale şi lipsite de protecţia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea deţînătorului site-ului, libere de orice pretenţîi emise de o persoană sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de către deţînătorul site-ului, fără obligăţia de a acordă compensantii pentru utilizarea lor.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvăluită în cazul în care, prin informaţiile postate, aceştia ar putea fi puşi pericol. La înregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email că identificator (username/email) şi parolă (password).
Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parolă (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise.

De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parolă altui membru pentru a poștă mesaje. Site-ul foloseşte “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţîn niciun fel de date personale ale utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcţioneze parţial sau în totalitate.

Pe site pot fi prezente reclame şi/sau legături către pagini ale unor terţe părţi, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile furnizate unor pagini externe nu se află sub controlul proprietarului site-ului şi orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

12. Litigii:

12.1. Orice neînţelegere între părţi decurgând din interpretarea sau executarea prezențelor termeni şi condiţîi, ori în legatură cu acestea şi care nu va putea fi soluţionată pe cale amiabilă, va fi supusă spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competențe.

12.2. Instanţa competentă este cea din Bucureşti, România. Toate raporturile şi preveaderile acestui contract sunt supuse legislaţiei din România.

12.3 Prezențele termeni şi condiţîi se consideră a fi acceptate din momentul utilizării serviciului www.casatei.ro şi înlătură orice înţelegere verbală între administratorul platformei şi utilizatori. Administratorul platformei îşi rezervă dreptul de a modifică în orice moment termenii şi condiţiile utilizării acestui site.

13. Absolvirea de răspundere:

Acceptând să utilizaţi acest site, declaraţi în mod expres şi implicit că înţelegeţi că sunteţi de acord cu următoarele:

A) utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;

B) proprietarul se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanţiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificaţiile pentru un anume scop.
Proprietarul site-ului nu oferă nicio garanţie că:
a) informaţiile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;
b) serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
c) rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea informaţiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
d) calitatea oricăror produse, servicii, informaţîi sau altor materiale cumpărate sau obţinute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerinţele;
e) orice eroare de program va fi corectată.

Proprietarul site-ului, colaboratorii site-ului și terți aflăți în relație profesională și de colaborare cu casatei.ro nu garantează și nu sunt responsabili pentru desfășurarea de către utilizator în condițîi de siguranță a activităților prezentate pe acest site și/sau în comunitatea virtuală.

Utilizatorul este exclusiv responsabil pentru rezultatele activităților selectate pentru a fi desfășurate în locația aleasă se utilizator.

Utilizatorul este singură persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţîi şi servicii din conţinutului site-ului. Niciun sfat sau alte informaţii orale sau scrise, obţinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanţie, dacă nu este stipulată expres în termenii şi condiţiile de utilizare.

14. Limitarea răspunderii:

Proprietarul site-ului nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoinţa, posibilităţîi de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă proprietarul a fost informat anterior de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
b) costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informaţîi sau servicii achiziţionate sau obţinute, mesaje primite, tranzacţii începute prin/de pe site;
c) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţîi sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problema legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziţie pe site, postat pe site de către terţi sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situaţîi la adresa de corespondenţă contact@casatei.ro

Pentru secţiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conţinutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Proprietarul site-ului îşi rezervă dreptul de şterge de pe site acele opinii care contravin termenilor şi condiţiilor de utilizare asite-ului sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terţilor.

Acest site este oferit în această formă fără alte garanţîi. Proprietarul nu este şi nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilităţi sau alte defecte ale acestui site sau ale conţinutului sau.

Proprietarul îşi rezervă dreptul de a modifică, revizui, completă aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intră efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.