Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

1. Notă de informare privind prelucrarea datelor personale:

Documentul de mai jos este o informare despre modul în care folosim datele tale și conține explicații cu referire la ce date folosim, în ce scopuri și pentru câtă vreme, cine are acces la ele și care sunt drepturile tale în privința datelor prelucrate.

2. Date personale ale casatei.ro:

Documentul de mai jos este, deci, foarte important, pentru că el explică de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Te rugam să îl citești cu atenție, pentru că ne-am străduit să explicăm aici o serie de principii și concepte utile, atât în interacțiunea cu site-ul nostru, cât și în interacțiunea cu mediul online, în general.
Îți vom povesti mai jos, de asemenea, ce drepturi ai în legătura cu datele personale pe care ți le prelucrăm, precum și ce acțiuni poți întreprinde pentru a întelege și controla mai bine volumul de date personale care îți este prelucrat în mediul online.

3. Informații de contact:

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact:

Email: contact@casatei.ro
Telefon: 0760.555.555
Website: casatei.ro

4. Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată câteva exemple de date cu caracter personal:
• numele;
• domiciliul sau reședința cuiva;
• o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul
andrei.popescu@firma.ro);
• numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;
• date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
• un IP;
• un cookie ID;
• silueta cuiva din înregistrările CCTV;
• un număr de înmatriculare al unei mașini;

După cum se vede, definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:

Datele personale vizează informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distincția e importantă pentru că, spre exemplu, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci când o adresă de e-mail ori un număr de telefon vizează în mod clar o persoană juridică (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.
Nu contează dacă prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), dacă aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidență a datelor. Singurul lucru important e că vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.

Mai multe informații pentru înțelegerea a ce sunt datele cu caracter personal se pot obține citind Opinia nr. 4 din 2007 privind conceptul de date cu caracter personal, emis de Grupul de Lucru Articol 29.

Simplificând definiția de mai sus, am putea concluziona că datele personale înseamnă date care se referă la o persoană în viață care poate fi identificată folosind aceste date sau pornind de la aceste date și folosind informații suplimentare care sunt sau pot intra în posesia operatorului de date.

5. Informațiile pe care le colectăm:

casatei.ro colectează datele personale în două modalități importante:

Informație furnizată direct de tine, prin intermediul formularelor casatei.ro (spre exemplu, ca urmare a înregistrării ca membru al comunității casatei.ro, ca urmare a solicitării unui serviciu casatei.ro, ca urmare a descărcărilor de documente efectuate de pe site-ul casatei.ro). Informațiile pe care le obținem atunci când ne folosești serviciile.

6. Date furnizate de tine, în mod direct:

casatei.ro poate folosi formulare prin care îți poți face cont, poți descărca/ comanda anumite produse, poți lăsa comentarii și te poți înregistra la newsletterele informative casatei.ro, dacă acesta are. Aceste formulare pot include câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de e-mail pentru transmiterea în format electronic a unor produse, detaliile de plată etc.

Folosim aceste date pentru a-ți permite accesul în site și pentru a putea livra produsele și serviciile pe care ai ales să le primești (produsul comandat, etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care ești parte (ori de cate ori realizezi operațiunile de mai sus, ești de acord cu termenii și condițiile de furnizare a acelor servicii) sau consimțământul tău, dacă vorbim despre efectuarea de comunicări comerciale către tine, fără să fie vorba despre produse și servicii similare pe care le-ai achiziționat deja de la noi, unde suntem îndreptățiti să îți trimitem comunicări comerciale (dar vom continua, în permanență, să-ți oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicări).

Nu îți folosim datele pentru a trimite comunicări de marketing decât dacă optezi în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, te asigurăm că ai o opțiune ușor de folosit pentru a te dezabona (retragere consimțământul) în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactând-ne prin e-mail sau telefon.

7. Utilizarea siteului casatei.ro:

casatei.ro colectează în mod automat anumite informații, pe care le stochează în rapoartele sale de trafic. Informațiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generală de unde accesezi site-ul, precum și tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. În plus, colectează și un istoric al paginilor pe care le accesezi.

Utilizăm această informație în temeiul interesului nostru legitim de a observa în ce masură paginile site-ului corespund nevoilor de afișare ale dispozitivului tău particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci când livrează pagini către anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendințe, a observa modul în care utilizatorii pot naviga mai bine în paginile noastre.
De asemenea, colectăm informații demografice statistice care ne ajută să identificăm preferințele vizitatorilor casatei.ro. Aceasta folosește, de asemenea, cookie-uri, despre care puteți citi în secțiunea de mai jos.

8. Cookieuri si alte tehnologii similare

La începuturile internetului, site-urile nu aveau memorie. Așa se face că, în primele variante de site-uri, nu era posibilă autentificarea vizitatorilor și nici utilizarea unor ajutoare precum coșurile de cumpărături, în cazul magazinelor online sau a altor mecanisme care ajută utilizatorul și siteul să se recunoască și la alte vizite.

Cookie-urile au fost inventate tocmai pentru a remedia această problemă. Ele sunt mici fișiere text, plasate pe terminalul unui vizitator, care joacă rolul de memorie a siteului. Ori de câte ori omul în cauza accesează un anumit site, acesta poate scrie sau cîți în cookie-ul pe care l-a plasat pe terminal tot felul de informații pe care vizitatorul le-a transmis, deja, către website, direct sau indirect. Ulterior, de aici s-au dezvoltat și alte tehnologii care vizează același tip de scop. Am încercat să descriem fiecare astfel de tehnologie mai jos.

Cookie-urile sunt fișiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile când accesați site-uri web. Cookie-urile „directe” sunt stabilite de domeniile pe care le vizitați în acel moment (ex. casatei.ro). Cookie-urile „terțe” sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitați (ex. alte domenii decât casatei.ro).

Codul de publicitate mobilă este un identificator unic (ID) stabilit de sistemul de operare al dispozitivului dvs. mobil. Acest ID ajută aplicațiile pe care le instalați pe dispozitiv și care pot conține reclame să va recunoască. Majoritatea dispozitivelor permit aplicațiilor să acceseze în mod prestabilit ID-ul de publicitate mobil. Cu toate acestea, puteți modifică setările dispozitivului pentru a împiedică dispozitivul să partajeze acest cod cu diverse aplicații. Verificați secțiunea „Ajutor” pentru sistemele de operare pentru a află mai multe despre gestionarea ID-urilor de publicitate mobilă. Pe Android, Publicitate inseamnă ID-ul de publicitate Android, pe dispozitive iOS înseamnă ID-ul pentru agentul de publicitate (IDFA).

Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse într-una dintre categoriile de mai jos:
(a) Strict Necesare: aceste cookie-uri sunt esențiale în furnizarea serviciilor solicitate de către ține. Fără ele, website-ul nu poate funcționa ori livra serviciile furnizate (autentificare, coș de cumpărături etc).
(b) Performanță: aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care vizitatorii utilizează un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metodă de conectare între pagini este cea mai eficientă și dacă utilizatorii intampină mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit să oferim o experientă de inaltă calitate vizitatorilor noștri, precum și să măsuram audiența paginilor casatei.ro. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajută la îmbunătățirea funcționării site- ului nostru.

Acest website utilizează Google Analytics, un program de analiză a traficului de internet furnizat de Google, Inc. („Google”). Google Analytics utilizează cookie-uri pentru a ajută casatei.ro să analizeze modul în care utilizatorii utilizează site-ul. Informațiile generate de cookie despre utilizarea casatei.ro (inclusiv adresă dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google.

Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către ține a casatei.ro, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului și în furnizarea altor servicii legate de activitatea casatei.ro. Google poate, de asemenea, să transmită aceste informații unor terțe părti, în cazul în care acest lucru este cerut prin lege sau în cazul în care aceste terțe părti sunt împuterniciți care prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresă dvs. IP cu alte date deținute de Google. Puteți refuză utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browser-ul dvs. Cu toate acestea, rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreagă funcționalitate a acestui site web.

casatei.ro a activat funcția de anonimizare a IP-urilor dumneavoastră, pentru ca să nu poată fi utilizate de Google în alt scop decât cel necesar pentru analiza traficului casatei.ro.

(c) Funcționale: aceste cookie-uri țin minte alegerile pe care le faci, pentru a îmbunătăți experiența ta.
d) Cookie-urile de direcționare și de publicitate: aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile tale de navigare pentru a face publicitatea relevantă pentru tine și interesele tale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numărul vizualizari ale unei reclamă, precum și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniilor publicitare.

9. Ce cookie-uri se folosesc?

Se folosesc două tipuri de Cookie-uri: per sesiune și fixe. Cele din urmă sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației (browser-ului web). Fișierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă în parametrii Cookie- ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de casatei.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Mailchimp, Doubleclick, Hotjar.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul casatei.ro sunt: While(1) Software; companiile de livrare: Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS; serviciile de email marketing: Mailchimp; procesatorii de plăți online (Payu).

Alte servicii folosite: serviciul de chat Manychat, Omniconvert.

10. Opțiunile tale privind cookie-urile:

Poți ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta grav experiența ta de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea să nu funcționeze corect. Browserul iti poate permite să stergi toate modulele cookie la închiderea browserului. Această opțiune, totuși, duce la ștergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferințele și setările tale personalizate pe site-urile pe care le vizitezi în mod regulat. Cu toate acestea, este posibil să pastrezi modulele cookie dorite, întrucât browser-ul dvs. Îți poate permite să specifici site-urile care sunt întotdeauna sau niciodată autorizate să utilizeze modulele cookie.

Mai multe detalii despre modul de ștergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor în diferite browsere de internet pot fi găsite accesând link-urile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Pentru a opta să nu mai fi urmărit de Google Analytics te rugăm să vizitezi:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

IAB a construit următorul site web pentru a oferi informații specifice cu privire la problemele de confidențialitate legate de publicitatea pe internet:

https://www.youronlinechoices.com/ro/

Informații complete despre modul în care organizațiile utilizează modulele cookie sunt disponibile la adresa: www.allaboutcookies.org

11. Către cine transferăm aceste informații?

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile și pentru acele terțe părți enumerate mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a te asigura că datele personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.

12. Divulgarea către terți:

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, către următoarele categorii de terți:

(a) companiile care furnizează produse și servicii (împuterniciți), cum ar fi: While(1) Software, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Push Engage, Mailchimp, Omniconvert,

(i) agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii
promoționale și cele care administrează site-ul casatei.ro;

(ii) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile casatei.ro;

(iv) furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.

(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, către următoarele categorii de terți:
(a) companiile care furnizează produse și servicii (împuterniciți), cum ar fi: While(1) Software, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Push Engage, Mailchimp, Omniconvert,
(i) agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii
promoționale și cele care administrează site-ul casatei.ro;
(ii) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile casatei.ro;
(iv) furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.
(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.
(c) alte părți, cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consultanți externi, a căror activitate implică necesitatea cunoașterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga să facem aceasta dezvăluire.

(c) alte parți, cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consultanți externi, a căror activitate implică necesitatea cunoașterii acestor date sau acolo unde legea ne obligă să facem aceasta dezvăluire.

De asemenea, vom dezvălui datele tale personale unor terțe părți:

Dacă ne dai consimțământul tău pentru această dezvăluire;
Către persoane care demonstrează că acționează legal în numele tău;
Acolo unde este în interesul legitim al casatei.ro să administreze, să crească și să își dezvolte proiectul:

Dacă vindem proiectul casatei.ro sau părți din aceasta, am putea dezvălui datele tale personale către cumpărătorul potențial al afacerii ori părților sale, având în vedere necesității de a menține continuitatea afacerii.
Dacă casatei.ro ori o parte substanțială a bunurilor sale sunt achiziționate de o terță parte, caz în care datele cu caracter personal prelucrate de casatei.ro vor face parte din proprietatile transferate.
Dacă suntem obligați prin lege să dezvăluim un anumit tip de informație, în cazul unor solicitări legale a funcționărilor guvernamentali, ori în situația în care suntem obligați să respectăm cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.
(e) pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau
(f) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța casatei.ro, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

Unii dintre acești destinatari (inclusiv afiliații noștri) pot folosi datele tale în țări care nu fac parte din Spațiul Economic European. Consultați dedicata de mai jos pentru mai multe detalii despre acest aspect.

13. Restricții cu privire la utilizarea informațiilor de către terți:

Orice terțe părți către care dezvăluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dvs. personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți către care dezvaluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră.

Cu exceptia situatiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul tau.

14. Transfer de informații în afara Uniunii Europene:

Informațiile personale pot fi prelucrate de către personalul nostru care operează în afara SEE, alți membri ai grupului nostru sau ai unor operatori terți de date pentru scopurile menționate mai sus.

Dacă furnizăm orice informații cu caracter personal despre tine unor astfel de entitati aflate in afara SEE, vom lua măsurile adecvate pentru a ne asigura că destinatarul iti protejează în mod corespunzător informațiile personale, în conformitate cu această notă de informare. Aceste măsuri includ:
– în cazul furnizorilor de servicii cu sediul în SUA, încheierea cu aceștia a unor acorduri contractuale standard aprobate de Comisia Europeană sau asigurarea că aceștia s-au înscris in programul Privacy Shield (a se vedea mai departe https://www.privacyshield.gov/welcome); sau
– în cazul furnizorilor de servicii cu sediul în alte țări din afara SEE (inclusiv Japonia), încheierea de acorduri contractuale standard ale Comisiei Europene cu aceștia.

Mai multe detalii despre pașii pe care îi luăm pentru a-ti proteja informațiile personale în aceste cazuri sunt disponibile la noi, la cerere, contactând-ne (vezi secțiunea 9 de mai jos) în orice moment.

15. Ce drepturi ai, ca utilizator al casatei.ro?

Regulamentul recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

1. Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.
2. Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Îți permite să obții din partea noastră, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.
3. Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR. Îți permite să obții din partea noastră ștergerea datelor cu caracter personal te privesc, fără întârzieri nejustificate. Există, totuși, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate în scopuri statistice ori de arhivare, că sunt prelucrate pentru îndeplinirea unei obligații legale ori că le prelucrăm pentru constatarea sau apărarea unui drept în instanță.
4. Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Îți permite să obții de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
5. Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheața” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.
6. Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucrează în temeiul unui contract ori în temeiul consimțământului tău, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră. Cu alte cuvinte, datele personale îți vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poți decide că le descarci sau, dimpotrivă, că le trimiti unui alt operator..
7. Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a te opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Oferim aceasă posibilitate în absolut toate situațiile, indiferent că legea ne obligă sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru că ni se pare important ca interacțiunea ta cu casatei.ro să existe doar câtă vreme ți-o dorești.
8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

casatei.ro nu realizează astfel de profilări care să fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizată. La momentul la care vom realiza astfel de profilări, te vom anunța și vom modifica prezenta nota de informare.

9. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Te rugăm să ai în vedere și următoarele:

16. Perioada de timp:

Vom încerca să răspundem la solicitarea ta în termen de 30 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale. În toate cazurile, dacă această perioadă este extinsă, te vom informa despre termenul de prelungire și despre motivele care au condus la aceasta.

17. Restricționarea accesului:

în anumite situații, este posibil să nu-ți putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

18. Fără identificare:

În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dvs. personale datorită identificatorilor pe care îi furnizați în solicitarea dvs. În astfel de cazuri, în cazul în care nu vă putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să vă conformăm solicitării dvs. de a vă executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizați informații suplimentare care să vă permită identificarea. Vă vom informa și vă vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

19. Exercitarea drepturilor legale:

Pentru a-ți exercita drepturile legale, te rugăm să folosești oricare dintre metodele de contact afișate mai sus.
De asemenea, poti trimite o solicitare scrisa, care să includă o descriere detaliată și clară a dreptului pe care dorești să-l exerciți referitor la protecția datelor personale, la adresa de e-mail: contact@casatei.ro.

20. Securitate:

casatei.ro se angajează să protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor în tranzit, etc.

În timpul furnizării către tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informații între tine și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Intelegi, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul tau risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

21. Schimbări în nota de informare:

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să modificăm practicile noastre de confidențialitate și să actualizăm și să efectuăm modificări la această nota de informare în orice moment. Din acest motiv, te încurajăm să te intorci în permanență la această nota. Acest document este actual de la data care apare în partea de sus a documentului. Vom trata datele tale personale într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza cărora au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul tau să le tratăm diferit.

22 . Informații de contact:

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact:

Email: contact@casatei.ro
Telefon: 0760.555.555
Website: casatei.ro

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale.
Dacă nu esti mulțumit de răspunsul nostru, poți face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Poți găsi mai multe informații aici:
https://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor