Despre echipa noastră

Cine suntem?

Casa cu Tei Rezidențial este o companie de dezvoltare imobiliară, neavând statut de agenție imobiliară clasică care percepe comisioane. A fost lansată în anul 2006 de Ciprian Branișteanu, antreprenor și membru fondator.

Ce facem?

Activitatea noastră principală este dezvoltarea imobiliară, obiectivul nostru este acela de a-i ajuta pe cei care își doresc un lot de teren, fie pentru investiție, fie pentru construirea unei case, într-o zonă liniștită, dar în același timp cu acces ușor la toate facilitățile. Este o vorbă pe care o știm de la bunici sau de la cei vârstnici și înțelepți: ‘’Omul în viață dacă nu plantează un copac, nu construiește o casă și nu face un copil, e ca și cum nu ar fi existat’’, de aici a pornit și sloganul nostru: ‘’construiește o casă, plantează un copac’’.

Din 2006 și până în prezent am dezvoltat 10 ansambluri rezidențiale, unele finalizate complet, altele în curs de dezvoltare: Ansamblul Anton Pann, Ansamblul Unirii I, Ansamblul Unirii II, Ansamblul Drumul Poștei I, Ansamblul Drumul Poștei II, Ansamblul Casa cu Salcâmi, Ansamblul Casa cu Tei I, Ansamblul Casa cu Tei II, iar acum avem în plină dezvoltare două ansambluri: Ansamblul Libertății și Cartierul Soarelui. Ansamblurile sunt după Chitila, în Târtășești, la aproximativ 20 de minute de Piața Victoriei. Din dorința de a dezvolta ansambluri cât mai pline de verdeață, oferim câte trei tei cadou fiecărui proprietar și încurajăm plantarea pomilor, indiferent de soi.

Alte proiecte (Seoart, Contentwriting, Trei Bețivi Bar)

În paralel, am dezvoltat un serviciu de optimizare online prin articole cu link pe bloguri, o etapă importantă în procesul de Seo (search engine optimization), și un serviciu de content writing. În 2016 am deschis barul Trei Bețivi, și ne place să spunem că aici ne îmbătăm cu muzică, de unde și sloganul ‘’te îmbeți cu muzică’’, un bar cozy, născut din pasiunea pentru muzică și concerte. Găzduim tot felul de evenimente culturale, târguri, seri de vinyl, iar duminica seara dansăm în familie la seara de film. Ne bucurăm să susținem tinerii artiști, și să avem în jurul nostru o comunitate care împărtășește aceleași idei.

Echipa:

Ciprian Brănișteanu
Owner, Fondator

Ana Maria Ioniță
Managing Partner (Seo, Redactare, Social Media)
Eu sunt Ana și m-am alăturat proiectelor din online în anul 2012. Unele lucruri le-am învățat de la 0, ceea ce a însemnat o provocarea, care, cred că mi-a adus beneficii și m-a ajutat în dezvoltarea profesională. Întotdeauna mi-a plăcut să onorez comenzile la timp și în concordanță cu cerințele alocate pentru fiecare brief în parte, astfel am reușit să creez colaborări de lungă durată și să obțin feedback pozitiv din partea clienților. Din 2017 am început colaborarea cu Trei Bețivi bar, care a devenit unul dintre proiectele de suflet din care fac parte. Acum mă ocup și de partea de promovare online, în special partea de social media a proiectelor imobiliare în desfășurare. Altfel, îmi place mult să gătesc pentru cei dragi, să ascult muzică, să-mi umplu casa de flori, și uneori mă relaxez făcând yoga.

Tatiana Mihai
Contabil

Claudiu Pavel
Arhitect

Ovidiu Calin
Programator

Alexandru Dediu
Consilier Juridic

Iți mulțumim că ai avut răbdare să ne cunoști!

Biroul este la Piata Victoriei – Google Maps: Suntem aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *