Istoricul activității mele antreprenoriale

DSC01907

Sunt Ciprian Brănișteanu și voi descrie pe scurt istoricul activității mele antreprenoriale până în 2018.

Am început în 1998 când am înființat prima firmă Rom Express, deschizând un birou de vânzări directe în Constanța pe Bulevardul Mamaia 176. Ulterior, am continuat vânzările directe prin țară, iar în 2004 am deschis birou în București pe Bulevardul Unirii 45. Am dezvoltat echipe mari de vânzări și am îmbinat în acea perioadă distracția cu productivitatea. Am închis activitatea la sfârșitul lui 2004.

La începutul anului 2005 am deschis agenția imobiliară Euroimpact, ulterior m-am mutat pe Șoseaua Mihai Bravu 124, iar mai târziu, în 2007, pe Calea Călărașilor 109, unde am extins personalul.

În 2007 am început și tranzacțiile cu terenuri, primele și cele mai multe vândute fiind în Otopeni, unde mi-am cumpărat primul teren. În 2008 mi s-a alăturat activității Ana Ioniță, împreună cu care lucrez și astăzi, fiind cea mai lungă colaborare de până acum. În 2009, odată cu criza financiară, au căzut toate tranzacțiile din firmă. Atunci am reprofilat activitatea și am cumpărat primul teren de suprafață mai mare, pe care l-am lotizat și urbanizat.

Din 2009 am continuat să dezvolt această activitate, urbanizând aceste terenuri și punând bazele mai multor ansambluri de locuințe, adăugând plusvaloare prin rețea de electricitate disponibilă pentru fiecare lot de teren și alte facilități urbanistice. Primul ansamblu a fost în Baldana – Anton Pan (16 loturi), urmat de mai multe ansambluri, în localitatea Tărtășești: Unirii 1 (20 de loturi), Drumul Poștei 1 (20 de loturi), Unirii 2 (24 de loturi), Casa cu Salcâmi (29 de loturi).

În 2012 am deschis firma Onlinepedia în domeniul dezvoltării online & SEO.

În 2013 am început cel mai mare proiect imobiliar de până acum, pe o suprafață de 12 hectare, care a dat și denumirea actualei firmei, Casa cu Tei. Am urbanizat astfel 168 de loturi, oferind facilități ceva mai complexe ca pază, iluminat pe timp de noapte și altele.

În 2015 am continuat o parte din activitatea imobiliară începută cu agenția Euroimpact.

În 2016 am deschis barul Trei Bețivi pe Vasile Lascăr 66, punând multă placere și pasiune în dezvoltarea lui.

Tot atunci am centralizat toate activitățile firmei, deschizând birou în Piața Victoriei 224, mărind personalul și activitatea.

În prezent, am lansat ansamblul Drumul Poștei 2, intensificând dezvoltarea în online și a unor servicii adiționale în domeniul imobiliar: avizarea și autorizarea construcțiilor, precum și servicii complete de proiectare a locuințelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *