Customers

Ionel Caldarescu, Ansamblul Rezidențial Libertății

"Am cumparat recent o parcela de la Domnul Branisteanu,un Om de cuvant,suntem foarte foarte multumiti de achizitia facuta.inca odata Multumim domnului Branisteanu."

Lotul: 28
lotul 28
Ansamblul-Libertatii

Gina Paduraru, Ansamblul Rezidențial Libertății

"Când am cumpărat am avut sentimentul de,, lucru bine facut''. E o zona care îndeplinește multe calitati: liniște, aproape de pădure și sosea, drum de acces bun, utilități aproape și ca spațiu și ca timp. Abia aștept sa vad cum se înaltă casele și se aduna oamenii. Merita! Încercați sa vedeti"

Lotul: 29

12 Septembrie 2019 - Sursa: www.facebook.com/pg/Ansamblul-Reziden

lotul 29
Ansamblul-Libertatii

Flori Cojocaru, Ansamblul Casa cu Tei

"Ciprian Branisteanu o persoana de un profesionalism rar intalnit. Vreau sa spun ca tranzactia a fost facuta de la distanta. Recomand cu incredere! Seriozitate si profesionalism 100%!"

Lotul: 51
Lotul 51
casatei

Ștefan Hana, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Am fost client al domnului Branisteanu, un om de cuvânt, recomand cu incredere."

Lotul: 77
lot 3
lot 2

Alina Nicolescu, Drumul Postei 2

"Zona linistita,curata si perfecta pentru viata de familie!"

Loturi: 2 + 3
lot 2
lot 3

Andreea Matei, Drumul Poștei 2

"Noi suntem foarte multumiti de locul pe care lam ales este o zona frumoasa chiar se merita puteti sa cumparati cu incredere multumim domnului ciprian"

Lot: 2
Lotul 2
logo drumul postei

Cezar Bonta, Drumul Postei 2

"Cautam o zona linistita dar si aproape de oras, o zona cu acces rapid si fara blocaje spre oras... am gasit acest loc nesperat de accesibil !!! Ne Declaram Incantati"

Lot: 17
logo drumul postei

Avocat Bogdan Palade, Ansamblul Casa cu Tei

"Recomand cu incredere!"

Casa cu Tei

Ali Birbudak, Ansamblul Casa cu Tei

"It was not in my mind to invest a piece of land and build an house on it. I couldn't resist the idea no more when my wife brought everything in front of me already arranged. Funny side, Even I started to make projects now how to build a house. Above all, Mr. Branisteanu is very selective with his customer profile. If everything goes as smooth as how we begin; this place will be perfect for our retirement days."

Casa cu Tei
Casa cu Tei
casatei

Liviu Irodiu, Ansamblul Casa cu Tei 2

"O zonă superbă și linistita,aer curat ne bucurăm ca am avut ocazia să achiziționăm un teren aici. Mulțumim pentru suport si detalii d-lui Brănișteanu,care se asigura ca fiecare client este multumit de alegerea facuta.
Îi dorim succes în tot ceea ce-și propune!"

Lot: 41
nocturn
casatei

Valentin Stanciu, Ansamblul Casa cu Tei 2

"Un loc pentru cine vrea sa-si construiasca un 'acasa' !"

Lot: 21
casa tei
casatei

Adriana Șerban, Ansamblul Drumul Postei

"Un loc deosebit, inconjurat de natura si liniste, am facut cea mai buna alegere achizitionand un teren in cadrul Ansamblului Rezidential Casa cu Tei. Aici ai parte de zona ideala pentru constructia unei case si de un om deosebit care te ajuta in orice fel de probleme, dnul Branisteanu."

Lot: 15
casa tei
Drumul Postei

Raul Tinca, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Zona linistita, tranzactia a decurs fara probleme. Ciprian este o persoana corecta si interesata ca toti clientii sa fie siguri de decizia facuta."

Lot: 53+29
casa tei
29ll

Vali Sora, Ansamblul Casa cu Tei 2

"Cea mai buna achizitie de teren pentru construirea unui camin(locunta familiala) si nu numai. Recomand cu placere dezinteresat in special prietenilor apropiati."

Lot: 11+18+19
casa tei
lot-18

Monica Ana-Maria, Ansamblul Casa cu Tei 2

"O zona ideala pentru a face un nou pas in viata, acela de a iti face propriul camin si de a incepe o noua viata. Asta mi se intampla mie, incep o noua viata datorita acestei achizitii de lot in acest complex minunat, Padurea cu Tei/Casa cu Tei. Zona este superba, aproape de Bucuresti. D-nul Branisteanu este un om de incredere, si de cuvant! Multumesc!"

Lot: 12
casa tei

Camelia Militaru, Ansamblul Casa cu Tei 2

"Asa cum am mai afirmat zona e ffffff.frumoasa si proprietarul un adevarat OM ,mergeti si vizionati si nu veti regreta!!!! noi am achizitionat 3 loturi"

Lot: 2
casa tei
2-3

Adina Stefanescu Garea, Ansamblul Casa cu Tei 2

"Prima vizita la teren ne-a convins sa cumparam. Aerul curat, accesul direct din DN, cat si preocuparea dl. Branisteanu pentru amenajarea spatiilor comune cat mai eficient ne-a facut, fara nici un efort, sa achizitionam. Parcelele sunt variate si cu preturi accesibile, iar achizitionarea a fost facila. Dl. Branisteanu a fost disponibil cu orice informatie am cerut cu privire la starea actiala a terenului, cat si cu documentele din istoricul terenului.
Va recomand colaborarea!"

Lot: 13
13-ingradit-1
Lot 13

Ana-Maria Mihaies, Ansamblul Casa cu Tei 1

"O zonă superbă! Ne bucurăm ca am avut ocazia să achiziționăm 2 terenuri în această locație! Îi mulțumim pentru suport si flexibilitate dlui Brănișteanu !"

Lot: 78+79
79-80
78l

Ciocoiu Silviu-Alexandru, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Am cumparat doua loturi in cadrul ansamblului. Mi-a facut placere sa inchei un contract de vanzare cumparare cu domnul Branisteanu, deoarece mi-a oferit toate informatiile cerute, de la cum a luat nastere proiectul, la planificarea pe viitor. Mi-a oferit avantaje si dezavantaje pentru fiecare lot in parte. De asemenea ce m-a mai atras sa inchei aceasta tranzactie a fost si faptul ca am putut sa aleg notarul. Nu am simtit ca dumnealui atrage clienti ca sa isi dea terenul cat mai repede. Locatia este una foarte buna iar pretul este mai mult decat rezonabil. Zona este linistita si are doua paduri foarte aproape. Recomand colaborarea cu dezvoltatorul proiectului."

Lot: 75+76
75l
76l

Mihaela Dimoftache, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Suntem foarte multumiti de achizitia facuta. Ciprian Branisteanu este o persoana de inalta calitate, corect si prompt la orice solicitare avem. Ne si miram ca mai intalnim astfel de persoane! Contam pe sprijinul lui in continuare!"

Lot: 49

29 septembrie 2015 - Sursa: www.facebook.com/pg/terenurilapadure.ro...

48-49
75l

Gina Jaghalian, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Zona superba cu acces direct din DN1A , padurea din apropiere isi face simtita prezenta prin aerul curat si racoros. Am vizionat terenurile achizitionate dupa cumparare si nu imi pare rau de pasul facut.
Multumiri si respect domnului Branisteanu , nici daca ar fi fost parte din familia noastra nu cred ca ne-ar fi ajutat atat cat ne-a ajutat. Am efectuat tranzactia fiind departe de Romania si domnul Branisteanu a fost cel care ne-a oferit tot sprijinul. Un om de o valoare deosebita cum rar mai intalnesti in zilele noastre. MULTUMIM FRUMOS PENTRU TOT !"

Lot: 56+57

06 septembrie 2015 - Sursa: www.facebook.com/pg/terenurilapadure.ro...

casa tei
57-51

Elena Valentina Enica, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Sunt foarte mulțumită de tranzacție, atat eu cat si sotul meu. Am fost convinsi ca alegerea va fi cea corecta, chiar de la prima intalnire cu proprietarul. Felicitari proprietarului pentru afacerea dezvoltata, in care a tinut cont si de interesele clientilor, un om transparent, cum rar întâlnești in Romania, care ne-a fost de un real ajutor, chiar si dupa ce am devenit proprietari cu acte in regula. Suntem multumiti atat de amabilitatea, cat si de promptitudinea angajatilor primariei Crevedia."

Lot: 31
casa tei
lot-50-31

Cris Tina, Ansamblul Casa cu Tei

"Nota 10 din toate punctele de vedere!"

Lot: 27
Casa cu Tei 1
casa tei

Cristian Kelemen, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Am achizitionat un teren de la Ciprian si pot spune ca toata tranzactia a fost super rapida , ne-a ajutat cu toate informatiile necesare. Recomand."

Lot: 27
casa tei
teren-crevedia-lot27

Samfira Robert, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Tranzactie efectuata foarte rapind si simplu.
Zona foarte linistita , se circula foarte bine pana in bucuresti ( 30 - 35 min pana in cartierul crangasi ) ,
Domnul Ciprian Branisteanu este un om de nota 10 din TOATE punctele de vedere , colaborare si comunicare excelenta.
Recomand tuturor cu cea mai mare sinceritate!"

Lot: 9
8-9l
9l

Preda Petre Eugen, Ansamblul Casa cu Tei 1

"De curand am achiziționat un lot in complexul Casa cu Tei. Suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută și recomandam cu căldură tuturor cunostintelor. De asemenea am fost si suntem foarte mulțumiți de relația cu domnul Ciprian Branisteanu pe tot parcursul derulării tranzacției cât si pentru sprijinul acordat ulterior."

Lot: 47
casa tei
casatei

Coco Marinescu, Ansamblul Casa cu Tei 1

"Tranzactie rapida, zona linistita si aer curat....foarte multumit ! Recomand !"

Lot: 44
casa tei
casatei